macramé artist
Hand-knotted with love

Jeugdboekenmaand – De magische boom – Mieke Vanhengel – illustraties door AFmacrame

Maart is jeugdboekenmaand!

Ontdek mijn hangeschilderde boekenleggers en boekillustraties

Scroll naar beneden om je eigen boekenlegger te maken...

jeugdboekenmaand

Handgeschilderde boekenleggers met macramé koord

Speciaal voor jeugdboekenmaand maakte ik enkele handgeschilderde boekenleggers met een macramé koord. Deze zijn vanaf 11 maart verkrijgbaar in Jacobs Conceptstore Lommel voor € 7,25.

 

‘Heb je liever een gepersonaliseerde boekenlegger voor dezelfde prijs?’ Contacteer mij rechtsreeks en we bespreken samen de mogelijkheden.

 

Wist je dat ik ook boeken illustreer?  
Lees snel verder …

Jeugdboek: De magische boom - Mieke Vanhengel

illustraties: Anke Favoreel - AFmacrame

 

Met de magische vruchten van De Boom kun je naar de gekste werelden reizen. Janne en Bram willen naar een fantasiewereld gaan, maar er loopt iets mis. Bram is verdwenen, en Janne moet hem zo snel mogelijk weer vinden. Maar zo makkelijk is dat niet.

 

‘De magische boom’ is een boek voor lezers vanaf 7 jaar boordevol fantasie, avontuur en vriendschap.

 

Koop nu jouw exemplaar met illustraties van AFmacrame via de webshop van Brave New Books of contacteer Mieke Vanhengel rechtstreeks voor een persoonlijke touch! Lees je liever een e-book? Klik dan zeker op deze link.

 

www.miekevanhengel.com

In een wereld vol fantasie, is niets wat het lijkt ...

jeugdboekenmaand

Jeugdboek: Coma: avontuur in het aarderijk
Mieke Vanhengel

illustraties: Anke Favoreel - AFmacrame

Na een zwaar verkeersongeluk komt Alexander terecht in Coma, een wereld in zijn dromen. Hij zit daar vast tot hij terug wakker wordt. Maar zo makkelijk is dat niet. Wakker worden moet je immers verdienen.

 

Op aansporen van de mysterieuze Wachter van Coma trekt Alexander erop uit, op zoek naar het Aarderijk en de schat van de plaatselijke koning. Het wordt een zoektocht vol adembenemende avonturen. Pas als hij alles tot een goed einde weet te brengen, zal hij kunnen ontwaken en terugkeren naar huis.

‘Avontuur in het Aarderijk’, het eerste deel in de Coma – reeks, is een boek voor lezers vanaf 10 jaar waarin fantasie en avontuur, maar ook vriendschap centraal staan.

Bestel nu jouw exemplaar met illustraties van AFmacrame via de webshop van Brave New Books of contacteer Mieke Vanhengel rechtstreeks voor een persoonlijke touch.

www.miekevanhengel.com

Nederlands

English