macramé artist
Hand-knotted with love

Pop-up shop @ home

pop-up

Pop-up shop @ home op zaterdag 23 december

Hoe ik erbij kwam om een pop-up shop bij mijn thuis te organiseren? Wel …
Zaterdagochtend kwam dorpsgenoot ‘aanstekelijk’ iets ophalen bij mijn thuis. Ze maakt de mooiste handgemaakte kaarsen die je kan bewonderen op haar instagrampagina @aanstekelijk.  Toen ze mijn magazijntje binnenliep zie ze ‘oh, dat is hier precies een winkeltje.’ En zo geschiedde … Diezelfde dag besliste ik om een pop-up shop @ home te organiseren. Na het nodige opzoekwerk of dat allemaal zo maar mag, begon ik met het maken van de reclame. 

In mijn magazijntje ligt een mooie voorraad macramé koord van de merken Lankava, Katia en Hearts XXL. Deze zijn voornamelijk voor de webshop met macramé benodigdheden en de workshops die ik geef. Omdat er regelmatig mensen kiezen om de bestellingen bij mijn thuis op te halen, etaleer ik standaard al enkele van mijn eigen macramé kunstwerkjes in enkele van de rekjes. Er was daarom niet veel extra werk nodig voor het organiseren van mijn pop-up shop @ home. 

Wat kan je op zaterdag 23 december nog komen ontdekken bij mijn thuis?

  • het workshop aanbod voor de eerste semester van 2024
  • een aanbod kaarsen van aanstekelijk
  • handgeknoopte sleutelhangers van ESCH

Wil jij eens een kijkje komen nemen? Zoek jij nog macramé koord & benodigdheden? Of kom je op de valreep nog graag enkele handgemaakte kerstcadeaus shoppen van Peltse kunstenaars? Kom dan zeker langs bij AFmacrame op zaterdag 23 december tussen 10.00 en 17.00 uur. Boonskuilstraat 7/2, 3910 Pelt.

Tot bij mijn thuis!

Geef een reactie